Monday, January 5, 2009

New awesomeness

one new year resolution down! the awesomeness begin!

7 comments:

Aoki-sama said...

ok a blue PSP.

How much for PSP in RM now? I mean a decent PSP.

deady-desu said...

bulan 2 tak masuk lagi resolution dah accomplish
bulan 2 ko beli xbox plak ke : OO

hmm i though u would go for black thou ..or pink ..

:3
let;s haz a match at cf is we meet lololol

..

Shinwa said...

@Aoki-sama
currently, the black one is around RM750, machine only...

@Deady-desu
jgn terperanjat lak bile aku angkat 360 lepas ni lawl

memule ingt nk angkat warne hitam gak, stock abih lak... tauke tu saje je nak suruh aku amik warne biru ni, arge mahai skit... >_>

deady-desu said...

.. let;s race who get ..to marry theh xbox lol :3

oh ye .. ko pakai firmware latest ke ..

<3333

ehm .. kaler special memang harga dier gedik la lol
same like me -__-

Shinwa said...

lawl, firmware tu ape mende? >_<

deady-desu said...

:3 lol ko pun same noob cam aku lawl

.. emm bak kate revo firmware tu macam OS psp ..

aku rase ko mesti dapat latest punye
aku punye 3.90 punye .. suwey seh tunggu lagi 2 3 hari dapat yg latest .. haha
nak tukar firmware mahal seh kalo nak hantar kedai

oh ye ko boleh check kat system information ko kat setting : D

..

Shinwa said...

ye la... aku nyer 5.00 :D

 

©2010 GAIA AOA